Om Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu - Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu - Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu - Om Shantih Shantih Shantih Om - Mogen alle wezens in alle werelden gelukkig zijn - Vrede - Om

CURUSUSSEN "à la carte"
(geen voorkennis verreist)

=> Home => Cursussen "à la carte" => Gezond met Ayurveda : Ayurvedisch Koken
AYURVEDISCH KOKEN

cursus ayurvedisch-vegetarisch koken

Deze cursussen maken deel uit van de opleidingen:
ayur-life-coach - consulent
helend masseur - practitioner

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Als onderdeel van onze Opleiding wordt ze aanbevolen voor mensen die professioneel met Ayurveda willen werken.

Deze praktische kookcursus bestaat uit 2 afzonderlijke weekends met telkens 4 dagdelen. Gezond koken met gemakkelijke en lekkere ayurvedisch-vegetarische recepten, die ook door kinderen & niet-vegetariërs ten zeerste gesmaakt worden!

Weekend : AYURVEDISCH-VEGETARISCH KOKEN
• de noodzakelijke bouwstenen in de lacto-vegetarische voeding:
• 15 verschillende ayurvedisch-vegetarische recepten
• met handige kookschema’s om thuis toe te passen en nieuwe recepten te creëren.
• de noodzakelijke bouwstenen in de lacto-vegetarische voeding: eiwitten, vitaminen, vezels, vetten & cholesterol, ...
• we koken kruidig maar niet pikant.
Resultaat na wat oefening : je kan gezond & verantwoord vegetarisch én evenwichtig ayurvedisch koken, zodat mensen met verschillende lichaamstypen (dosha's) dezelfde maaltijden kunnen delen.
(Voor voeding, aangepast aan elke dosha afzonderlijk: zie Dosha's & Zuivering 1)
.Cursus Ayurvedisch-Medicinale Recepten

Weekend : AYURVEDISCHE KRUIDEN & RECEPTEN
• Eénpans-gerechten
• Gezond koken met kruiden & specerijen: kruidenthee, gerechten kruiden, doelgerichte masalas (mengsels van kruiden & specerijen) maken tegen verteringsproblemen, winderigheid, slijmvorming, ...
• Aanpassing van voeding vlgns het seizoen
• Functie van de belangrijkste kruiden & specerijen uit de ayurvedische keuken
• Speciale medicinale recepten
Resultaat na wat oefening : kruiden & specerijen doelgericht gebruiken in thee, gerechten, gerichte bereidingen, edm...

ALGEMENE INFO

 

Data:
weekend AYURVEDISCH-VEGETARISCH KOKEN:
30 september - 1 oktober 2017
weekend AYURVEDISCHE KRUIDEN & RECEPTEN:
28-29 oktober 2017

Verloop:
zaterdag van 10.00 tot 19.30 uur, zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
* middagmaal op zaterdag & zondag,
* avondmaal zaterdag van 18.30 tot 19.30 uur!
* dessert zondag om ±16.30 uur.

Deze cursussen worden bij voorkeur in volgorde gevolgd, al is dit niet noodzakelijk.
Ze worden jaarlijks ingericht.

VOOR ALLE DATA : KLIK HIER

Maximum: 16 deelnemers
Docent: John Marchand
Plaats: "Internationale School voor Ayurveda" te 1703 Dilbeek (Brussel): klik hier
Logies (voor wie wil): ter plaatse of in de direkte omgeving: klik hier

Prijs per weekend (ayurvedische thee, cursusmateriaal, lessen & lesmap inbegrepen):
Basis-prijs = € 130, nl. 65€ voorschot & 65€ saldo ter plaatse, of
€ 125
bij betaling in 1 overschrijving
(-5€ administratieve korting)
Betaalwijzen, andere Kortingen, Annulatie: klik hier

Maaltijden: ayurvedisch & bio, gezamelijk bereid (aan kostprijs - ter plaatse af te rekenen)

cursus ayurvedisch-vegetarisch koken
cursus ayurvedisch-vegetarisch koken
cursus ayurvedisch-vegetarisch koken

Verdere mogelijkheden

Andere Cursussen "à la carte" (zie rechter balk)

Intensieve Ayurveda Studie

Divers

Foto's Kook-cursussen

Vergezelde kinderen zijn welkom (gratis)

ayurvedische maaltijd in Zinal (CH)


Beroeps-Opleidingen
en Bijscholingen
Documentatie

 

 

Copyright YAH vzw 2014

 
Comment s'inscrire pour les formations intensives & professionnelles chez YAH asbl Congres de L'Union Européenne de Yoga à Zinal Harish Johari et l'Ayurvéda Demande-le à John Deze website in het nederlands This website in english